A legszebb és legboldogabb tobozok esküvőre mennek!

Folyamatosan fogyogat a tavalyihoz képest is szerény kiskereskedelmi célú árukészletünk, és amíg ilyen esős az idő, nem is várható utánpótlás. De azt kell mondjam, hogy a legszebb tobozaink esküvőre mennek. Ezek a dekor ládában található tobozoktól szebbek, jobb minőségűek, csupa szép szabályos darab, amelyet kisebb dekorokhoz de leginkább ültetőkártyák elhelyezéséhez kérnek a fiatal párok.

Ezeket a rendeléseket mindig a legnagyobb örömmel teljesítem, minden egyes darabot saját kezűleg, többszörösen válogatok és számolok. Szoktam is mondogatni nekik, hogy oly bő gyermekáldást kívánok, mint ahányszor minden darab megfordul a kezembe, mire dobozba kerül! Még ezzel együtt is mindig jár néhány százaléknyi grátisz, hátha nem sikerül szépen bevágni, vagy jön még pár vendég… Rajtunk ne múljon egy ifjú pár legboldogabb napjának sikere!

Az esküvői tobozok ára 2016-ban 20 Ft/db volt, 50-150 darab közti mennyiség jellemzően 2000 Ft-ért megy el futárral a címre.

Mit tegyen az a fiatal pár, akinek van még ideje, viszont szeretne inkább maga gondoskodni a tobozokról? Vagy esetleg már nem tudunk szállítani készlethiány miatt? Háááát, keressenek egy bekerítetlen fenyvest és egy szép napsütéses délutánt, fogjanak egy kosarat, és egy romantikus séta keretében az őszi erdőben szedjék fel maguk a tobozokat. Az erdőtörvény értelmében fejenként és naponta 2 kg toboz gyűjthető legálisan, ezt az erdőtulajdonos köteles eltűrni. 2 kg kb. egy vesszőből font bevásárló kosár tartalma, és kb. 150 db. A terület adottságaitól függően egy-két órányi séta alatt megszedhető a kívánt mennyiség. Ha vadászterület is az erdő, javasoljuk, hogy mindenképp viseljenek láthatósági mellényt, ha kutyát is visznek, azt folyamatosan pórázon, magukhoz közel tartsák, és arra se árt élénk színű nyakörv vagy mellény!

Higgyék el, nincs is szebb feladat egy fenyőtoboznak, mint egy pár legszebb napjának szereplőjévé válni!

Vélemény, hozzászólás?